Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kulüplere umut ışığı!

Kulüpler Birliği Vakfı, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti. Kurmaylar, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşen kabulde, yüzde 45’e çıkarılacak olan stopaj vergisi ile amatör branşlara yapılan yatırımın profesyonel şubelerden vergi olarak düşülmesi konusunu dile getirdiler. Erdoğan’ın konunun Bakanlar Kurulu ile görüşülmesini belirtmesi, kulüpleri umutlandırdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Kulüpler Birliği Vakfı’nı kabul etti. Ankara’daki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşen kabule Kulüpler Birliği Vakfı ve G.Saray Başkanı Dursun Özbek, Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, Fenerbahçe Kulübü Yöneticisi Mithat Yenigün ile diğer kulüplerin başkan ve yöneticileri katıldı.

Habertürk Spor'dan Meriç Müldür'ün haberine göre; Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın da yer aldığı toplantıda kulüplerle ilgili genel konular masaya yatırıldı. Kulüpler, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yüzde 15’ten yüzde 45’e çıkarılması gündemde olan stopaj vergisinde daha uygun bir rakamın belirlenmesi ve amatör branşlara yapılan yatırımların profesyonel şubelerde vergiden düşülmesi yönündeki taleplerini dile getirdiler. Erdoğan’ın bu konuda yöneticilere “Bakanlar Kurulu ile temas kurun. Son şeklini verip ocak ayında kanun yapalım” dediği öğrenilirken, kulüplerin uzun yıllardır sancısı olan bu konuda umut ışığı oluştuğu ifade edildi.

jdflkjgldfgjdfg

KULÜPLER YASASI İÇİN TALİMAT VERİLDİ

Görüşmede ele alınan bir diğer konu da uzun süredir gündemde olan Kulüpler Yasası oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yasanın yılbaşında meclise getirilmesi için talimat verdiği kaydedildi. Toplantıda yabancı sınırı ile hakem konularının ise konuşulmadığı bildirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kulüplere umut ışığı! ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Kulüpler Birliği toplantı müjde
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.