Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik görüşmeler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ürdün Kralı 2. Abdullah ile telefonda görüştü. Görüşmede İsrail'in Mescid-i Aksa'ya ve Filistinlilere yönelik saldırıları ele alındı. Öte yandan Erdoğan daha sonra ise Kuveyt Emiri Şeyh Nevvaf el-Ahmed el-Cabir es-Sabah ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in Mescid-i Aksa ve  Gazze'ye yöneli saldırıları sonrası iki önemli görüşme gerçekleştirdi. Erdoğan ilk olarak Ürdün Kralı 2. Abdullah ile görüştü.

Erdoğan görüşmede İsrail'in Kudüs, Mescid-i Aksa ve Filistinlilere yönelik insanlık dışı saldırılarının muhatabının tüm Müslümanlar olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sonrasında ise Kuveyt Emiri Şeyh Nevvaf el-Ahmed el-Cabir es-Sabah ile görüştü. Görüşmede İsrail'in Mescid-i Aksa'ya ve Filistinlilere saldırıları ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik görüşmeler ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Filistin İsrail ürdün kralı 2. Abdullah görüşme
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.