Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu ve Kaftancıoğlu'na: 'Başaramayacaksınız'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun SADAT çıkışına ve Kaftancıoğlu'nun yargı kararına değinirken 'Başaramayacaksınız' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Konuşmasında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na değninen Erdoğan, 'Başaramayacaksınız' dedi.

'KİŞİLİK HAKLARINA SALDIRACAK ÖLÇÜYE VURMASI...'

Kaftancıoğlu'yla ilgili alınan yargı kararına değinen Erdoğan, "Yargı kararları eleştirilebilir ama bu eleştirinin yargı mensuplarının ve ülkeyi yönetenlerin kişilik haklarına saldıracak ölçüye varması hukukun konusudur" dedi. 

Erdoğan'ın konuşmasının satır başları şu şekilde:

"CHP ve şurekası öyle zırva iddialarla karşımıza çıkıyorlar ki muhatap alıp cevap vermeyi zûl addediyoruz. Buna rağmen bazı hususları açıklamamız gerekiyor. CHP İstanbul İl Başkanını mahkumiyet kararlarının bazılarının Yargıtay tarafından onanmasının ardından bize yönelik bir hakaret, iftira dalgası başlattılar. Yargı kararları eleştirilebilir ama bu eleştirinin yargı mensuplarının ve ülkeyi yönetenlerin kişilik haklarına saldıracak ölçüye varması hukukun konusudur."

'SADAT'IN ÖNÜNE GİDİP BENZER ZIRVALARI TEKRARLAMIŞ'

Cuhmhurbaşkanı Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun SADAT binasının önüne gitmesiyle ilgili de bir takım açıklamalarda bulundu.

"Hakikatle, akılla, mantıkla ilgisi olmayan bir SADAT tantanası çıkardılar. Daha önce de bu şirketle ilgili kimi siyasetçilerin beyanlarına dayalı olarak medyada yalan haberler çıkmıştı. 2018'de halen CHP ittifakı içinde yer alan bir siyasi partinin genel başkanı hanımefendinin söylediği bir haberin yalan olduğu ortaya çıkmıştı. Şimdi de CHP'nin başındaki zat SADAT'ın önüne gidip benzer zırvaları tekrarlamıştır. Bu çıkışının suflesinin nereden geldiğini, niçin şimdi yapıldığını da çok iyi biliyoruz. Cevaben diyorum ki başaramayacaksınız."

 

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu ve Kaftancıoğlu'na: 'Başaramayacaksınız' ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Canan Kaftancıoğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.