CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN İKİNCİ ‘ONE MINUTE’!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Erzincan'da 2 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonun detaylarını, Cumhurbaşkanı Erdoğanın Almanyadaki ikinci ‘One Minute’ çıkışını, İsrail ordusunu Nora Festivali'nde yanlışlıkla İsraillileri vurduğu iddiasını ve mini Anayasa paketiyle ’50 artı 1’de 2 seçeneği masaya yatırdı.

''SADECE SINIR ÖTESİNDE DEĞİL TÜRKİYE 1984'TEN BERİ HEM İÇERİDE HEM DIŞARIDA MÜCADELE VERİYOR''

Bozkurt, ''TSK, Jandarma ve emniyet gereken operasyonları uzun süredir sürdürüyor. Terör örgütlerinin içerideki hareket kabiliyetleri azaldı. Sadece sınır ötesinde değil Türkiye 1984'ten beri hem içeride hem dışarıda mücadele veriyor. Geçmişte vurup çıkıyorduk. 2016'dan sonra ciddi bir konsept değişikliği yapıldı. Vuruyoruz, kalıyoruz ve üs bölgeleri oluşturuyoruz. Terörü kaynağında kurutuyoruz.

''FİLİSTİNLİLERİN MASUM İSRAİLLİLERİ ÖLDÜRMEDİĞİNİN ÖNEMLİ BİR VERİSİ ORTAYA ÇIKTI''

Filistinlilerin masum İsraillileri öldürmediğinin önemli bir verisi ortaya çıktı. Festival alanına gönderilen helikopterlerle insanlar Hamas ya da İsrailli sivil olarak ayırt edilmeden ateş edilerek öldürüldü. Geçmişten günümüze Araplarla yapılan savaşlarda en büyük darbenin psikolojisini görüyoruz. Gazze'de 'taş üstünde taş bırakmayın' talimatı bu yenilginin psikolojisidir. 

''ERDOĞAN'IN İKİNCİ 'ONE MINUTE' ÇIKIŞI BİR MEYDAN OKUMADIR''

Erdoğan'ın ikinci 'One Minute' çıkışı bir meydan okumadır. Alman gazetecinin çıkışı Alman devletinin sesiydi. Erdoğan Alman devletine de net yanıt verdi. Almanya Türkiye'yi karşısına alırsa kaybeder. 

''BU YENİ İDDİANAMEDE DİNK SUİKASTINDAKİ FETÖ BOYUTU YENİDEN EYLEME ALINACAK''

Samast tahliye edildiğindebbazılarının bir ergenekon demedikleri kaldı. Kimse Ramazan Akyürek'den, Ali Fuat Yılmazer'den, hücreyi oluşturanlar ve suikastlardan bahsetmediler. Bu çerçevede iddianamede örgütün planladığı bir eylem olarak yazılacak. Bu suçu Samast'ın FETÖ adına işlediği ortaya çıkacak. Bu çerçevede iddianamede örgütün planladığı bir eylem olarak yazılacak. Bu yeni iddianamede dink suikastındaki FETÖ boyutu yeniden eyleme alınacak. Yeni iddianameyle Hrant Dink'in dostalarının FETÖ'nün de dostları olduğunu görürüz. Dink'e düşmanlar, FETÖ'nün dostular.

MİNİ ANAYASA PAKETİ YOLDA

Kapsamlı bir Anayasa değişikliği olmadan mini bir anayasa taslağı çerçevesi ele alınacak. 50+1'de 2 seçenek üzerinde duruyorlar.'' dedi.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN İKİNCİ ‘ONE MINUTE’! ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Almanya İsrail Filistin Gazze Hamas Anayasa AK Parti

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.