Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze mesajı: "Siz susuyorsunuz neden çünkü akan kan Müslüman kanı. İki yüzlüsünüz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde, 8. Aile Şurası'da önemli açıklamalarda bulundu. Aile yapısının korunmasına dikkat çeken Erdoğan, 'Bizde LGBT anlayışı yoktur" dedi. Erdoğan ayrıca Gazze'de yaşanan zulme sessiz kalana Batı dünyasına da seslendi. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

 Aile şuralarının ilki 1990 yılında düzenlenmişti. Bizim dönemimizde de şimdiye kadar farklı tarihlerde 4 şura tertip edildi. Her şurada aile başta olmak üzere toplumu ilgilendiren kritik meseleler ele alındı, çözüm önerileri getirildi. Biz de aileye dair politikalarımızı şekillendirirken şura kararlarını rehber edindik. Bunların başında münhasıran aile ile ilgilenecek bir bakanlığın kurulması fikri vardı. Şurada gündeme getirilen bu öneriyi 2011 yılında hayata geçirdik. Böylece aile meselesinin tek bir çatı altında tüm boyutlarıyla yönetilmesini temin ettik.

Anayasamızın 41. maddesi çok açık ve nettir. Aile Türk toplumunun temelidir ve temeli sağlam olmayan toplumlar ayakta kalamaz.

"CUMHUR İTTİFAKI'NDA LGBT DİYE BİR ANLAYIŞ YOKTUR"

Cumhur İttifakı'nda LGBT diye bir anlayış yoktur. Varsın LGBT millet ittifakının malzemesi olsun. Ama bizde bu yok. Bizde aile kutsal bir yapıdır ve biz bu yapıyı zedelemeyiz. Bu kutlu yapıyı biz lekeleyemeyiz. Buna da müsaade edemeyiz.

KÜRESEL GÜÇLERİN 'CİNSİYETSİZLEŞTİRME' DAYATMASI

Aileyi tehdit eden en büyük tehdit cinsiyetsizleştirme girişimleridir. Bu küresel bir dayatma haline gelmiştir. Bu küresel bir dayatma haline döndü.

Türkiye küresel cinsiyetsizleştirme çabalarına boyun eğmeyecek. Evlatlarımızı sapkınların eline bırakmayacağız.

GAZZE MESAJI: DAHA NE KADAR ÇOCUĞUN ÖLMESİ LAZIM!

7 Ekim'den beri İsrail yaşadığı şoku bahane ederek acımasızca katliam gerçekleştiriyor. Şu anda TV ekranlarında bizi izleyen ulusal ve uluslararası toplumlara sesleniyorum. 360 kilometrekarelik dar bir alanda 2.3 milyon kişinin tepesine 12 tondan fazla bomba yağdırıldı. AB Komisyonunun ateşkes çağrısı yapabilmesi için daha kaç çocuk ölmelidir? BMGK'nin harekete geçmesi için daha kaç ton bombanın Gazze'ye düşmesi gerekir?

Ne kadar daha çocuğun ölmesi lazım! Nerede İnsan Hakları?

Lafa gelince İnsan Hakları konusunda ahkam kesenler, Gazze'ye gelince susuyor. Yardım gemisi göndermek yerine savaş gemisi gönderenlerin asıl amacı nedir ben biliyorum. Siz iki yüzlüsünüz.  Siz susuyorsunuz neden çünkü akan kan Müslüman kanı. Ben 40 yıldır siyasetin içindeyim, ben sizin gibi zulme sessiz kalmadım.

Tüm savaşlarda olduğu gibi burada da en fazla mağduriyeti, kadınlar ve çocuklar yaşıyor.

Gazze'ye ulaştırılmak üzere Mısır'a gönderdiğimiz yardım malzemelerinin toplamı 200 tonu aşıyor.

Şimdi buradan tekrar sesleniyorum. İsrail'e sesini çıkarmayanlar varya. Bunların İsrail'e borcu vardır. Ama Türkiye'nin borcu yoktur.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze mesajı: "Siz susuyorsunuz neden çünkü akan kan Müslüman kanı. İki yüzlüsünüz" ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan canlı yayın
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.