Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan facetime sürprizi...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarihi zaferin ardından Aziz Yıldırım ve Obradovic'le facetime görüşmesi yaparak tebriklerini iletti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarihi zaferin ardından Aziz Yıldırım ve Obradovic'le facetime görüşmesi yaparak tebriklerini iletti.

Şampiyonluğun ardından Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın soyunma odasına giderek tebriklerini iletti. Aziz Yıldırım ve Obradovic'le görüşen ikili zaferden dolayı mutluluklarını paylaştı.

fb3

Bir süre sonra İbrahim Kalın'ın telefonundan facetime uygulamasıyla arayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aziz Yıldırım ve Obradovic ile görüştü. Çevirmenliğini İbrahim Kalın'ın yaptığı sohbette Erdoğan, bundan sonra da her türlü desteği vereceklerini iletti. Bunun üzerine Obradovic önlerinde playoff maçları olduğunu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı salonda görmekten mutluluk duyacaklarını belirterek maça davet etti.

fb1

Renkli anların yaşandığı diyaloğun ardından Aziz Yıldırım, boynundaki Fenerbahçe atkısını İbrahim Kalın'a hediye etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan facetime sürprizi... ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan İbrahim Kalın Obradovic Akif Çağatay Kılıç facetime
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.