Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan evlat nöbetinin 3'üncü yılında Diyarbakır annelerine selam

Diyarbakır annelerinin evlat nöbetlerinin 3'üncü yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, videolu mesaj yayımladı. Anneleri video ile selamlayan Erdoğan, "Dicle'nin kuzularını çakallara kaptırmamak için gece gündüz demeden çalışıyor, mücadele ediyor, gayret gösteriyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, evlat nöbetinin 3. yıl dönümünde sosyal medya hesabından Diyarbakır annelerinin mücadelelerine yer verdiği bir video yayımladı.

Videoyu Twitter'dan paylaşan Erdoğan, "Dicle'nin kuzularını çakallara kaptırmamak için gece gündüz demeden çalışıyor, mücadele ediyor, gayret gösteriyoruz. Hain bölücü örgüte karşı başlattıkları azimli duruşun yıl dönümünde, Diyarbakır annelerini selamlıyorum." dedi.

Diyarbakır annelerinin mücadelesini anlatan görüntülerin olduğu videoda Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:

"Sizi yıldıramadılar, birdiniz, bir şehir oldunuz, iki şehir oldunuz ve her geçen gün büyümeye devam ediyorsunuz. Sizin bu şevkiniz, bu gayretiniz terör örgütünü çökertmeye yetti. Belki geç olacak, belki zor olacak ama zafer inşallah sizin gibi inanan annelerin zaferi olacaktır."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan evlat nöbetinin 3'üncü yılında Diyarbakır annelerine selam ile ilgili etiketler Diyarbakır anneleri evlat nöbeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.