Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Elon Musk'a Teknofest daveti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Elon Musk görüşmesi hakkında açıklama yapan Mustafa Varank, Erdoğan'ın Elon Musk'ı Teknofest'e davet ettiğini de duyurdu..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'nin New York şehrinde ikili görüşmeler de gerçekleştirdi. Erdoğan, Türkevi'nde kabul ettiği Elon Musk'a 'Daha Adil Bir Dünya Mümkün' kitabını hediye etti ve Tesla'nın yedinci fabrikasını Türkiye'de kurması için çağrı yaptı.

TEKNOFEST'E DAVET

Elon Musk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmesinin ardından açıklama yapan Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “Gerekli açıklamaları ve iyi haberleri Sn. Cumhurbaşkanımız verecek” ifadelerini kullanırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Elon Musk'ı Teknofest'e davet ettiğini de duyurdu..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Elon Musk'a Teknofest daveti ile ilgili etiketler Elon Musk Recep Tayyip Erdoğan Mustafa Varank
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.