Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Cumhur İttifakı ve yerel seçim mesajı! 4 ili sıraladı! "Yarından itibaren..."

Macaristan ziyareti dönüşü uçakta açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim çalışmaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. "Biz rahatız, bizde sıkıntı yok" diyen Erdoğan, "Ankara, Adana, İzmir ve Pazar günü de İstanbul’da bütün arkadaşları davet ettik. Bu arkadaşlarımızla İstanbul’da toplantımızı yaptık. Şimdi, yarından itibaren tekrar kaldığımız yerden devam edeceğiz. " ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"BİZ RAHATIZ, BİZDE KAVGA GÜRÜLTÜ YOK"

Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın yerel seçimlerle ilgili çalışmalarına değinerek "Biz rahatız, bizde kavga gürültü" yok dedi.

Millet İttifakı ile ilgili de soruları yanıtlayan Erdoğan "Diğer ittifaktaki durumu zaten izliyorsunuz, benim size anlatmama gerek yok. Kavgayla, gürültüyle zaten bir yere varılmaz. " ifadesini kullandı.

Adayların yakın tarihte belirleneceğini de belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:

"Biz bu konuda kendimize bakıyoruz, diğerleri ne yapmış, ne yapıyor bunun üzerinde durmuyoruz. Bizim şu anda Cumhur İttifakı olarak biliyorsunuz bir yolculuğumuz var. Burada da Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti olarak beraber bu yolculuğumuzu devam ettiriyoruz. Görüşmelerimizi yaptık, yapıyoruz. Geçen hafta içinde malum gerek Yeniden Refah Partisi gerek HÜDA PAR gerek diğer iki ortağımızla da görüşmelerimizi yaptık. Şu an itibarıyla ekiplerimiz birbirleriyle temas halinde.

Genel Başkan Vekilimiz Efkan Ala ile Genel Başkan Yardımcılarımız Ali İhsan Yavuz ve Yusuf Ziya Yılmaz bizim bu görüşmelerle görevlendirilmiş arkadaşlarımızdır. Bu arkadaşlarımıza gösterilen muhataplar kimlerse onlarla arkadaşlarımız görüşmeleri yapıyorlar. Biz de bu arada illerimizi, büyükşehirlerden başlamak üzere davet ediyor görüşlerini alıyoruz. Ankara, Adana, İzmir ve Pazar günü de İstanbul’da bütün arkadaşları davet ettik. Bu arkadaşlarımızla İstanbul’da toplantımızı yaptık."


"AY SONUNA KADAR TEMAYÜL NETİCELERİNİ AÇIKLAMAYA BAŞLAYACAĞIZ"

"Şimdi, yarından itibaren tekrar kaldığımız yerden devam edeceğiz. Ay sonuna kadar da peyderpey aldığımız bu temayüllerin neticelerini açıklamaya başlayacağız. Bütün bunlarla beraber Cumhur İttifakı’nda ilçelerde kimlerle gireceğiz, Meclis üyeliklerinde kimleri Meclis üyesi olarak belirleyeceğiz, bunları arkadaşlarımız da birer birer görüşüyorlar. Şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadan çalışmalarımız devam ediyor.  Bizde kavga, gürültü yok, rahatız.

Ama diğer ittifaktaki durumu zaten izliyorsunuz, benim size anlatmama gerek yok. Kavgayla, gürültüyle zaten bir yere varılmaz. İnşallah sonu iyi olacak."

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Cumhur İttifakı ve yerel seçim mesajı! 4 ili sıraladı! "Yarından itibaren..." ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yerel seçim
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.