Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere hibe müjdesi! Tam 1,1 milyar lira

Kabine toplantısının ardından konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çiftçilere hibe desteği müjdesi verdi. Erdoğan, 32 bin 572 çiftçi ile tarıma dayalı yatırımlar için 418 girişimciye verilecek hibe desteğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı bitiminde önemli açıklamalarda bulundu. Açıklamalarında çiftçilere de müjde veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, hibe desteğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere hibe müjdesi! Tam 1,1 milyar lira

Buna göre; 32 bin 572 çiftçi ile tarıma dayalı yatırımlar için 418 girişimciye toplamda 1,1 milyar lira hibe desteği sağlanacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yeni hibe programımızın çiftçilerimize, yatırımcılarımıza ve tarım sektörümüze hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere hibe müjdesi! Tam 1,1 milyar lira ile ilgili etiketler Çiftçi hibe desteği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.