Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Anadolu Efes'e tebrik mesajı

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, THY EuroLeague Finali'nde Anadolu Efes'in, Real Madrid'i 58-57 mağlup ederek şampiyon olduğu maçın ardından tebrik paylaşımında bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Basketbol THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde İspanya ekibi Real Madrid'i 58-57 mağlup ederek art arda 2. kez şampiyon olan Anadolu Efes'i tebrik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ardından siyasiler de Anadolu Efes için tebrik mesajı yayımladı.

Anadolu Efes için atılan tebrik mesajları şöyle:

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Erdoğan, Anadolu Efes Spor Kulübü Başkanı Tuncay Özilhan ve Anadolu Efes Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman'ı telefonla arayarak, takımın THY Avrupa Ligi şampiyonu olmasını kutladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda da "THY Avrupa Ligi şampiyonu olarak başarılarına bir yenisini daha ekleyen, bir kez daha göğsümüzü kabartan ülkemizin gururu Anadolu Efes basketbol takımımızı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Anadolu Efes'e tebrik mesajı

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Anadolu Efes'e tebrik mesajı ile ilgili etiketler Erdoğan Anadolu Efes tebrik
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.