Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ahmet Kekeç'in kabrine ziyaret

İstanbul'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde koronavirüs nedeniyle vefat eden usta gazeteci Ahmet Kekeç'in kabrini ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs nedeniyle vefat eden gazeteci -yazar Ahmet Kekeç'in Eyüpsultan'daki kabrini ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ve İletişim Başkanı Fahrettin Altun da eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ahmet Kekeç'in kabrine ziyaret

KEKEÇ'İN OĞLUNDAN MESAJ: ZOR GÜNLERİN GÜÇLÜ TESELLİSİ...

Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Ahmet Kekeç'in oğlu Mehmet Hakan Kekeç, "Babam Ahmet Kekeç'in 35 yıldır tanıdığı ve candan sevdiği sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Eyüp Sultan haziresindeki kabir ziyareti, bizim için zor günlerin güçlü bir tesellisi oldu. Cumhurbaşkanımız, Eyüp Sultan'a defin konusu ve sonrasında büyük vefa gösterdi." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ahmet Kekeç'in kabrine ziyaret - Resim : 2

NE OLMUŞTU?

Usta kalem Ahmet Kekeç, koronavirüse yakalanmış, durumunun ağırlaşması sonrası hastaneye kaldırılmıştı.

Hastanede yoğun bakımda tedavi gören Kekeç'ten acı haber gelmişti. Kekeç, Eyüp Sultan haziresine defnedilmişti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ahmet Kekeç'in kabrine ziyaret ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Ahmet Kekeç Eyüpsultan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.