Cumhurbaşkanı Erdoğan'a koruma kalkanı

AK Parti kongresinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oy kullandığı sırada partililer yoğun sevgi gösterisinde bulundu. O anlarda sosyal mesafe kuralları unutanlara karşı ise eşi Emine Erdoğan devreye girdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün partisinin 7. Olağan Kongresi'nde önemli mesajlar verdi.

Oy verme işleminin başlamasının ardından eşi Emine Erdoğan'la birlikte salondaki kalabalığın arasından geçerek sandık başına giden Erdoğan, yoğun sevgi gösterileriyle karşılandı.

SOSYAL MESAFE KURALI HATIRLATMASINDA BULUNDU

Fotoğraf çekmeye çalışan kalabalık arasında sandık başına yürüyen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi, kısa bir süre içinde oylarını kullandı.

O anlarda sosyal mesafe kuralının unutulması karşısında Emine Erdoğan devreye girdi. Emine Erdoğan, korumaları ve çevredeki partilileri kurallara riayet etmeleri konusunda uyardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a koruma kalkanı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a koruma kalkanı ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Emine Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan kongre sosyal mesafe

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.