Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret etmişlerdi! Fenerbahçeli o taraftarlara soruşturma başlatıldı

Süper Lig'de dün oynanan Fenerbahçe - Ümraniyespor maçı öncesinde çekilen görüntüler infial yarattı. İstanbul Kadıköy'de oynanan mücadele de, maç öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret eden bir grup Fenerbahçe tarafı hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde oynanan Fenerbahçe - Ümraniyespor maçı öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret içerikli sözler sarf eden bir grup Fenerbahçeli taraftar hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret etmişlerdi! Fenerbahçeli o taraftarlara soruşturma başlatıldı

''CUMHURBAŞKANI'NA HAKARET'' SUÇUNDAN SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kadıköy'de dün akşam oynanan Fenerbahçe - Ümraniyespor maçı öncesinde bir grup Fenerbahçeli taraftarın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aleyhine hakaret içerikli tezahürat yaptığının görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla söz konusu kişiler hakkında "Cumhurbaşkanı'na hakaret" suçundan soruşturma başlatıldığı öğrenildi. 

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret etmişlerdi! Fenerbahçeli o taraftarlara soruşturma başlatıldı ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Kadıköy hakaret soruşturma fenerbahçe taraftarı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.