Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "FETÖ'cü danışman" uyarısı

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü köşe yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'a seslendi. Dilipak "FETÖ'cü danışman" uyarısında bulundu

15 Temmuz FETÖ'cü darbe girişiminin ardından bazı yaverlerinin FETÖ'cü olduğu tespit edilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a "danışman" uyarısı geldi.

Erdoğan'ın yakın çevresini yeniden gözden geçirmesi gerektiğini belirten Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, "Askeri yaverlerinizin hepsi FETÖ’cü çıkmıştı değil mi, asker olmayan danışmanlarınız arasında bunların olmaması mümkün mü?" diye sordu.

"Bunlar Kafayı Yemiş" başlıklı yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve Başbakan Yıldırım’a önemli bir çağrı yapan Abdurahim Dilipak, "Bir de Cumhurbaşkanı, Başbakan, tekrar bir kez daha yakın çevrelerini gözden geçirseler.. Aynı delikten tekrar ısırılmayalım derim.. Askeri yaverlerinizin hepsi FETÖ’cü çıkmıştı değil mi, asker olmayan danışmanlarınız arasında bunların olmaması mümkün mü? Benden söylemesi. Selam ve dua ile.." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "FETÖ'cü danışman" uyarısı ile ilgili etiketler Erdoğan dilipak danışman
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.