Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yurt dışı patentli iktidara gelme senaryoları boşa çıkacaktır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak'a yapılan 3,5 milyar liralık 591 proje eser ve yatırımının resmi açılışını gerçekleştirdi. Erdoğan burada yaptığı konuşmada, ''Türkiye'de sandık ve demokrasi dışında hiçbir meşruiyet alanı yoktur. Milletten yetki almayan hiçbir gücün milletin iradesine el uzatmasına asla müsaade etmeyiz. Türkiye'nin geleceğinde terör örgütlerine yer olmadığı gibi darbe heveslisi yapılara da yer yoktur. Yurt dışı patentli iktidara gelme senaryoları boşa çıkacaktır'' dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

ŞIRNAK'A 591 PROJELİK YATIRIM

''Şırnaklı kardeşlerim bizi 31 Mart seçimlerinde mahçup etmedi. 31 Mart seçimleri sadece Şırnak’ta değil bölgede yeni bir dönemin kapılarını aralamıştır. Bize ve Tüm Türkiye'ye bu iftiharı gururu yaşattığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum

31 Mart seçimlerinde siz bize sahip çıktınız inşallah biz de size sahip çıkacağız. Sizi bizi birbirimize bağlayan bağlara sahip çıkacağız. Kimseyi ayırmadan kimseyi ötekileştirmeden tüm gücümüz ve imkanlarımızla Şırnak için çalışmaya devam edeceğiz.

Bölücü heveslerin bu topraklarda barınamayacağını siz gösterdiniz. Baskılara rağmen Şırnaklılar olarak terör örgütünün siyasi uzantılarına iradenizi çiğnetmediniz.

Bugün Şırnak'a gelirken elimiz boş gelmedik. Bugün burada eğitimden sağlığa enerjiden güvenliğe kadar pek çok alanda yaklaşık 3,5 milyarlık 591 proje eser ve yatırımın resmi açılışını gerçekleştiriyoruz. Sağlıkta 75 yataklı kadın doğum ve çocuk hastanesini Şırnak’la buluşturuyoruz.

Şırnak bizim göz bebeğimiz. Biz Şırnak’a sevdalıyız. Biz sizi çıkar için değil sadece ve sadece Allah için seviyoruz.

Bizim siyaset inancımızda partizanlık, ötekileştirmek, insanları tasnif etmek yoktur. Türkiye haritasını farklı renklere ayırmak yoktur. Biz yatırım yaparken kökene değil illerimizin durumuna bakarız. Tam 18 yıldır hiçbir ayrım yapmadan hizmet yürütüyoruz.

Son 18 yılda Şırnak'a kazandırdıklarımız samimiyetimiz, gayretimizin en büyük göstergesidir. Bugüne kadar kamu ve özel sektör yatırımlarına verdiğimiz destekle daima Şırnak'ın yanında olduk. Önce hayal ettik sonra Şırnak için kurduğumuz hayalleri tek tek gerçekleştirdik. Kurduğumuz hayallerle kimsenin aramıza girmesine müsaade etmedik. Son 18 yılda Şırnak'a toplam eski parayla 12.5 katrilyon lira yatırım gerçekleştirdik.

Ülkemiz 18 yılda yaptığı sağlık yatırımlarının meyvesini sadece son 8 ayda kat be kat toplamıştır. Bu sağlık krizini hamdolsun biz alnımızın akıyla yürüttük. Vatandaşımıza gereken her şeyi ücretsiz sunduk. Sağlık sistemimizin aksamasına izin vermedik.

''YURT DIŞI PATENTLİ İKTİDARA GELME SENARYOLARI DA BOŞA ÇIKACAKTIR''

Şırnaklı çiftçilerimize toplam 770 milyon lira civarında tarımsal destek verdik. Son 18 senede ülkemizi prangalarından kurtardık. FETÖ’den PKK’sına kadar milletimizi eli kanlı katil sürülerine ezdirmedik.

Milletten yetki almayan hiçbir gücün milletin iradesine el uzatmasına asla müsaade etmeyiz. Türkiye’nin geleceğinde terör örgütlerine yer olmadığı gibi darbe heveslisi yapılara da yer yoktur.

Şiddet yoluyla ülkemizin önünü kesme girişimi nasıl başarısız olduysa yurt dışı patentli iktidara gelme senaryoları da boşa çıkacaktır. Kimsenin aramıza nifak tohumları ekmesine müsaade etmeyeceğiz. Birbirimize kenetlenerek fitne odaklarına gereken cevabı vereceğiz. Tek millet olarak birbirimize sahip çıkacağız.

Tek bayrak altında geleceğe yürüyeceğiz. Tek vatan üzerine ameliyata asla izin vermeyeceğiz. Türkiye’de vücut bulan tek devlet sınırlarında huzurlarınızda yaşayacağız.'' 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yurt dışı patentli iktidara gelme senaryoları boşa çıkacaktır ile ilgili etiketler Erdoğan Şırnak canlı yatırım proje
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.