Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yunanistan, Ege'yi bir mülteci mezarlığına çeviriyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler 77. Genel Kurulu'nda dünya liderlerine seslendi. Erdoğan, "Türkiye olarak biz yeni Aylan bebeklerin cesetleri kıyılara vurmasın diye çırpınırken Yunanistan Ege'yi bir mülteci mezarlığına çevirmektedir." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Birleşmiş Milletler kürsüsünden bir kez daha dünyaya seslendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya-Ukrayna savaşından tahıl sevkiyatına, terörle mücadeleden Yunanistan ile yaşanan gerilime kadar pek çok kritik başlıkta mesajlar verdi.

Mültecilere yönelik zulüm üzerinden Yunanistan'a sert çıkan Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

"YUNANİSTAN, EGE'Yİ MÜLTECİ MEZARLIĞINA ÇEVİRİYOR"

Türkiye olarak biz yeni Aylan bebeklerin cesetleri kıyılara vurmasın diye çırpınırken Yunanistan Ege'yi bir mülteci mezarlığına çevirmektedir.

Mülteci krizi, daha iyi bir gelecek aramak için yola çıkan masumları botlarını batırıp ölüme terk etmekle, toplama kamplarına doldurmakla çözülemez.

"BM BU ACIMASIZLIKLARA DUR DEMELİ"

Geçen hafta 9 haftalık Asım bebek ve 4 yaşında Abdulvahab Yunan güvenlik güçlerinin botlarını batırması sonucu vefat etmiştir. Avrupa'nın ve Birleşmiş Milletler kurumlarının insanlığa karşı suç teşkil eden bu acımasızlıklara artık bir 'dur' demesinin vakti çoktan gelmiştir.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yunanistan, Ege'yi bir mülteci mezarlığına çeviriyor! ile ilgili etiketler Yunanistan Mülteci Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Birleşmiş Milletler 77. Genel Kurulu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.