Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni dönem sloganını açıkladı: "Doğru adımlarla yola devam"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı televizyon yayınında, Türkiye Yüzyılına doğru yürüyüşün hızlandırıldığını belirterek, ''(Durmak yok yola devam) sloganımızı 'Doğru adımlarla yola devam' olarak güncelliyoruz'' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı televizyon yayınında Türkiye Yüzyılının yol haritasıyla ilgili de açıklamalarda bulundu. İlerlemenin hızlandırılacağını belirten Erdoğan, 14 Mayıs'la beraber asıl şahlanma döneminin yaşanacağını belirtti.


''Doğru adımlarla yola devam" sloganıyla Türkiye Yüzyılına yürüyüşün hızlandırılacağını belirten Erdoğan,''Güçlü demokrasi ve kalkınma altyapımızla girizgah yaptık. Artık 14 Mayıs'la birlikte asıl şahlanma dönemini yaşayacağız. Seçimin hemen ertesinde yeni bir atılım başlatacağız. Birileri ülkenin 20 yılını çöpe atmak istiyorlar'' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni dönem sloganını açıkladı: "Doğru adımlarla yola devam" ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.