Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın Azerbaycan’a gidiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in davetlisi olarak yarın Azerbaycan’a günübirlik bir ziyaret gerçekleştirecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye dışında ilk olarak Bakü’de düzenlenen 'Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST Azerbaycan'ın Seçkin Gözlemci Günü’ne katılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan’ın Bağımsızlık Günü’ne denk gelen ziyaretinde, Türkiye dışında ilk olarak Bakü’de düzenlenen 'Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST Azerbaycan'ın Seçkin Gözlemci Günü’ne katılacak.

İletişim Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Sayın İlham Aliyev’in davetine icabetle, 28 Mayıs 2022 tarihinde Azerbaycan’a günübirlik bir ziyaret gerçekleştireceklerdir. Sayın Cumhurbaşkanımız, Azerbaycan’ın Bağımsızlık Günü’ne denk gelen ziyaretleri çerçevesinde, Türkiye dışında ilk olarak Bakü’de düzenlenen 'Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST Azerbaycan'ın Seçkin Gözlemci Günü’ne iştirak edeceklerdir” denildi.

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın Azerbaycan’a gidiyor ile ilgili etiketler Azerbaycan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Teknofest Azerbaycan İlham Aliyev
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.