Cumhurbaşkanı Erdoğan: Verdiğimiz desteklerle sanatçılarımızın emeğine sahip çıkıyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı’nda sanatçılarla iftar programında açıklamalarda bulundu. "Sanatçı toplumun aynasıdır. Toplumun birikimi, zevki, derdi, hayali sanatçısını da biçimlendirir." diyen Erdoğan, "Korsanla mücadeleden telife, tiyatrodan sinemaya kadar pek çok farklı başlık altında verdiğimiz desteklerle sanatçılarımızın emeğine sahip çıkıyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Sanatçı toplumun aynasıdır. Toplumun birikimi, zevki, derdi, hayali sanatçısını da biçimlendirir.

Türkiye geçmişiyle bağını kopartma anlayışının en önemli bedelini sanatta ödemiştir.

Közün üzerine ne kadar toprak atarsanız atın, maya sağlamsa içten içe yanmaya devam eder. Müzik başta olmak üzere sanatın her alanında verdikleri eserlerle tüm sanatçılarımızı rahmetle yad ediyoruz. Onlardan aldıkları bayrakları taşıyan sanatçılarımıza başarılar diliyoruz. İlhamını bu topraklardan alan hiçbir sanat eserinin başarısız olamayacağına inanıyoruz.

Korsanla mücadeleden telife, tiyatrodan sinemaya kadar pek çok farklı başlık altında verdiğimiz desteklerle sanatçılarımızın emeğine sahip çıkıyoruz.

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Verdiğimiz desteklerle sanatçılarımızın emeğine sahip çıkıyoruz! ile ilgili etiketler iftar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sanatçı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.