Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabir'de! Erdoğan: Cumhuriyetimiz hiç olmadığı kadar güvendedir!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in 100'üncü yılı dolayısıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabir'i ziyaret etti. Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhuriyetimiz hiç olmadığı kadar güvendedir. Emin ellerdedir." ifadelerini kullandı.

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanı Aslanlı yoldaki yürüyüşünü tamamladıktan sonra ay yıldızlı çelenk, Atatürk'ün mozalesine bırakıldı ve İstiklal Marşı okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabir'de! Erdoğan: Cumhuriyetimiz hiç olmadığı kadar güvendedir!

Daha sonra Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Cumhurbaşkanı Erdoğan şu ifadeleri kullandı;

"Aziz Atatürk, milletçe en büyük eserim dediğiniz cumhuriyetin 100. yılına ulaşmanın gurunu yaşıyoruz. Zatı alinizi, silah arkadaşlarınızı, şehitlerimizi bir kez daha rahmetle yad ediyoruz. Her bir anı ülkemize hizmet ile geçen 21 yıllık iktidarımızda emanetinize sahip çıkmaya çalıştık.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabir'de! Erdoğan: Cumhuriyetimiz hiç olmadığı kadar güvendedir! - Resim : 2

En büyük yatırım hamlelerinde bulunarak Cumhuriyet'imizin 2. asrını Türkiye yüzyılı ile taçlandıracağız.

Cumhuriyetimiz, hiç olmadığı kadar güvendedir, emin ve ehil ellerdedir. Ruhun şad olsun, Cumhuriyet'imizin 100. yılı kutlu olsun."

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkanı Anıtkabir'de! Erdoğan: Cumhuriyetimiz hiç olmadığı kadar güvendedir! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Anıtkabir
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.