Cumhurbaşkanı Erdoğan Ülker Stadyumu'nda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, UEFA Avrupa Ligi'ne katılmak için mücadele eden Fenerbahçe - Sturm Graz maçını izlemek için Ülker Stadyumu'na gitti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan UEFA Avrupa Ligi rövanş mücadelesinde Fenerbahçe - Strum Graz maçını izlemek için Kadıköy'de. Fenerbahçeli olduğu birçok kez dile getiren Erdoğan Fenerbahçe'ye destek vermek için Ülker Stadyumundaki yerini aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe'nin Sturm Graz'la karşılaşacağı UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme rövanş maçını izlemek için Ülker Stadyumu'na geldi.

SDKFHSDKFSDF

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A FENERBAHÇE MAÇINDA BAKAN BAK VE BAŞKAN YILDIRIM EŞLİK ETTİ

Medipol Başakşehir'in Club Brugge ile oynadığı UEFA Şampiyonlar Ligi Ön Eleme mücadelesini izleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün de Fenerbahçe'nin Sturm Graz'la oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme rövanş maçını izlemek için Ülker Stadyumu'na geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım tribünde eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ülker Stadyumu'nda ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Kadıköy Fenerbahçe şükrü saraçoğlu stadyumu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.