Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemizi yeniden darbe iklimine sokma hevesiyle yanıp tutuşanlar var!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aydın mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. 28 Şubat mesajı veren Erdoğan, "Ülkemizi yeniden darbe iklimine sokma hevesiyle yanıp tutuşanlar olduğunu biliyoruz ama artık işleri daha zor. Milletiyle ordusuyla duruşuyla artık bambaşka bir Türkiye var." dedi.

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aydın'da Atatürk Kent Meydanı'nda düzenlenen mitinge katılarak konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

Aydın Cumhurbaşkanlığı seçimi ve Milletvekili seçimlerinde yüzde 40 oranında bir destek verdi. Bu bizim aramızdaki bağdan çok uzak. 31 Mart'ta Aydın'dan Büyükşehir ve ilçeleriyle müjdeli haber bekliyoruz.

KATILIM 52 BİN KİŞİ

Az önce sordum meydanda durum nedir? "Katılım 52 bin kişi" dediler. Bu 31 Mart günü sandıkları patlatmaya geliyoruz demektir. 31 Mart akşamı Aydın ve ilçelerinde müjdeli haberler bekliyoruz.

Aydın bize Aydın Menderes'in emanetidir. 

28 ŞUBAT MESAJI

28 Şubat, ülkemiz demokrasi tarihinin utanç verici sayfalarından. O kara günleri unutmadık unutmayacağız. Allah ülkeyi bir daha bu faşist zihniyetin eline düşürmesin inşallah. Dönemin cuntacıları 28 Şubat'ın bin yıl süreceğini ilan etmişlerdi. Demokrasi, hukuk, adalet ne kadar değer varsa hepsinin çiğnendiği o kara günleri unutmadık, unutmayacağız.

"FRANSA TERÖRÜN BAŞ DESTEKÇİSİ OLDU!"

Türkiye’yi istedikleri gibi yönetmek isteyen emperyalist güçlerin olduğunu biliyoruz. Biz içerideki maşalarla mücadele ederken asıl kavgayı bunlara karşı verdik. Cudi’de, Gabar’da verdik. Bunları mağaralara gömdük. Ve terk ettiler. Gittiler. Bakıyorsunuz bir taraftan Fransızların çimento ürünü Lafarge Türkiye’ye geldi ve bunlar mağaraları yaptılar. Kime teröristlere. Fransa ne yazık ki terörün adeta baş destekçisi oldu. Baş edemedi. Biz ne yaptık? Kuzey Suriye’deki Lafarge'ın bütün barınaklarını gömdük.

"ARTIK BAMBAŞKA BİR TÜRKİYE VAR"

Hedefimiz Türkiye Yüzyılının inşasını kesintisiz sürdürmektir. Bu millet bir daha sinsi girişimlerin tekerrürüne izin vermeyecektir.  Ülkemizi yeniden darbe iklimine sokma hevesiyle yanıp tutuşanlar olduğunu biliyoruz ama artık işleri daha zor. Milletiyle ordusuyla duruşuyla artık bambaşka bir Türkiye var.

Sıkıntılarımızı, ülkemizi demokrasi hazımsızlarının, kalkınma düşmanlarının eline teslim ederek değil daha çok mücadele vererek, alın teri dökerek çözeceğiz.

İnşallah Ramazanın bayramı gelmeden milli iradenin bayramını ilan edeceğiz. 

AYDIN'A YAPILAN YATIRIMLAR

Sağlıkta 25 hastanenin olduğu 53 sağlık hizmeti yaptık. Yatak kapasitesi 950 olan şehir hastanemizle birlikte 8 sağlık tesisimizin yapımına devam ediyoruz. Aydın’a 34 atık su arıtma tesisi kurduk. Bunu belediye yapmalı ama nerede belediye? Aydın-Denizli Otoyolu’nun kalan 60 km’lik kısmını da bu yılın sonuna kadar tamamlıyoruz.

Demiryollarında Cuma ovası, Aydın, Denizli arasını tamamen yeniledik. Aydın, Isparta, Burdur, Ortaklar tren hatlarını yeniliyoruz. Aydın’a 14 baraj, 17 yer altı depolama tesisi inşa ettik. 4 baraj daha inşa ediyoruz. 592 bin dekar zirai araziyi sulamaya aştık. Didim’e önümüzdeki yıl doğalgaz arzını sağlayacağız.

Didim'e önümüzdeki yıl doğalgaz arzını sağlayacağız. 

"MİLLİ HASILATIMIZ 1 TRİLYON DOLARIN ÜZERİNDE"

Bugün açıklanan 2023 büyüme rakamları oldukça iyi geldi. Türkiye ekonomisi deprem ve diğer olumsuzluklara rağmen 4,5 büyüyerek çok önemli bir başarıya imza attı. Biz bu ülkede eser ve hizmet siyaseti yaptık. milletimizi hayalleriyle buluşturmak bize nasip oldu.

Milli hasılatımız ilk defa 1 trilyon doların üzerine çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemizi yeniden darbe iklimine sokma hevesiyle yanıp tutuşanlar var! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Aydın
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.