Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2022 sonunda 1 milyar dolar ticaret hacmini aşmayı hedefliyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Bosna Hersek İş Forumu’nda konuştu. Bosna Hersek ile ticaret ve yatırımların geldiği seviyeden memnun olduğunu belirten Erdoğan "2022 sonunda 1 milyar dolar ticaret hacmini aşmayı hedefliyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Bosna Hersek ile ilişkilerimize her zaman özel bir önem atfettik. Bosna Hersek politikamız her zaman samimi, kucaklayıcı ve birleştirici oldu.

Ticaret ve yatırımlarımızın artan seviyesinden memnunuz. İki ülke arasındaki yakın ilişkiler göz önüne alındığında ticaretimizin daha da geliştirilme potansiyeli var.

 Ticaret hacmimiz bu yılın ilk 8 ayında bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 15 oranında artışla 627 milyon dolar olarak gerçekleşti.

2022 sonunda 1 milyar dolar ticaret hacmini aşmayı hedefliyoruz.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2022 sonunda 1 milyar dolar ticaret hacmini aşmayı hedefliyoruz ile ilgili etiketler Bosna Hersek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.