Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Konseyi binası açılışına katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sultanahmet’te Türk Konseyi binası açılışına katıldı. Türk dünyası liderleri de bu açılış için İstanbul'da bulunurken liderler Erdoğan'ın ev sahipliğindeki programa yoğun ilgi gösterdi. Düzenlenen programın ardından Türk Konseyi üyesi ülkeler bayraklarını göndere çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türk Konseyi Sekretaryası Merkez Binası Açılış programına katılmak üzere Sultanahmet’e geldi. Programa Erdoğan’ın yanı sıra Türk Konseyi üyesi ülkelerin devlet başkanları, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve davetliler katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Konseyi binası açılışına katıldı

BAYRAKLAR GÖNDERE ÇEKİLDİ

Düzenlenen programın ardından Türk Konseyi üyesi ülkeler bayraklarını göndere çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberinde Türk Konseyi Devlet Başkanları 8’inci Zirvesi’ne katılmak üzere Demokrasi ve Özgürlükler Adası’na hareket etti.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Konseyi binası açılışına katıldı ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan türk konseyi binası türk dünyası açılış
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.