Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk-İş Başkanı Atalay'ı kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk-İş Başkanı Ergün Atalay'ı kabul etti. Erdoğan ve Atalay'ın görüşmesi sonrası akıllara asgari ücret için beklenen zam geldi.

Temmuz ayında asgari ücrete yeni bir zam gelecek mi sorularının sorulduğu bir dönemde sürpriz bir ziyaret gerçekleşiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay'ı kabul etti.

Geçtiğimiz dakikalarda Türk İş Başkanı Atalay, AK Parti Merkezi’ne gelerek Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmeye başladı. Temmuz ayında asgari ücret tekrar güncellenecek mi? sorularının cevabı merak konusu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan son dönemde yaptığı açıklamada vatandaşın alım gücünün yükseltilmesine dikkat çekti.Temmuz ayında memurlar ve emekliler enflasyon farkı alacak ancak gözler asgari ücrette değişim olup olmayacağı yönündeydi.Masada dar gelirlilerin maaşlarının yükseltilmesi için atılacak adımlar olacak.

Önümüzdeki dakikalarda Atalay’ın ziyaretini bitirdiğinde bir açıklama yapıp yapmayacağını netlik kazanmadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk-İş Başkanı Atalay'ı kabul etti ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan TÜRK-İŞ Ergün Atalay görüşme
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.