Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son umutları 2023'te eski Türkiye'yi yeniden hortlatmak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6. Anadolu Medya Ödülleri töreninde açıklamalarda bulundu. Büyük ve güçlü Türkiye'nin inşası yolundaki en önemli durak olan 2023'ün eşiğinde olduğumuza dikkat çeken Erdoğan, "Ülkemizi küresel sistemin yeniden yapılanmasının dışına itmek için kıvrananların son umudu, 2023’te eski Türkiye'yi yeniden hortlatmaktır. İnşallah bu defa da başaramayacaklar." dedi.

Anadolu Yayıncılar Derneği'nin düzenlediği ‘6. Geleneksel Anadolu Medya Ödülleri Töreni Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6. Anadolu Medya Ödülleri töreninde  açıklamalar da bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Büyük ve güçlü Türkiye'nin inşası yolundaki en önemli durağımız 2023'ün eşiğindeyiz. Ülkemizi küresel sistemin yeniden yapılanmasının dışına itmek için kıvrananların son umudu, 2023’te eski Türkiye'yi yeniden hortlatmaktır. İnşallah bu defa da başaramayacaklar." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Anadolu basını demokrasinin beslenmesi bakımından hayati öneme sahiptir.

Ülkemizin dört bir yanında dişini tırnağına takarak emek veren medya çalışanlarının her birine teşekkür ediyorum. Özgür ve sorumlu milli basın, milletimizin aydınlık yarınlara ulaşmasındaki en önemli unsurlardan biridir.

Medyamızın yüz akları milleti aşağılayan mankurtlar değil, millete hizmeti şeref kabul edenlerdir.

Terör mücadele, Kıbrıs çıkarması, 15 Temmuz gibi kritik dönemlerde basının olumlu yaklaşımı tarihimize şanla şerefle kaydolmuştur. Aynı şekilde 27 Mayıs Yassıada yargılamaları, 12 Eylül, 28 Şubat gibi dönemlerde milletinin yanında değil de darbecilerin yanında saf tutanlar, ülkemizin kara kaplı defterine mimlenerek işlenmiştir.

Allah'ın yardımı ve milletimizin desteğiyle tuzakların tamamını bozduk. İki asırdır defalarca sergilenen oyunların artık işe yaramadığı Türkiye gerçeğini hazmedemeyenlerin kimi zaman açık kimi zaman gizli faaliyetlerini bir bir açık ettik.

Büyük ve güçlü Türkiye'nin inşası yolundaki en önemli durağımız 2023'ün eşiğindeyiz. Ülkemizi küresel sistemin yeniden yapılanmasının dışına itmek için kıvrananların son umudu, 2023’te eski Türkiye'yi yeniden hortlatmaktır. İnşallah bu defa da başaramayacaklar.

Kendi politikalarını kendi belirleyen bir Türkiye gerçeğiyle karşı karşıya kaldılar. Ülkemizi 2023 hedefleri rayında tutarak, vaktimizi ve enerjimizi heba etme girişimlerini boşa çıkardık. 2023, Türkiye'nin ve Türk milletinin yeniden şahlanışının sembolüdür. Cuma günü gidip nükleer santralimizi inceleyeceğiz ve 2023'te inşallah nükleer santralimizi hayata geçireceğiz.

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son umutları 2023'te eski Türkiye'yi yeniden hortlatmak ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 6. Anadolu Medya Ödülleri
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.