Cumhurbaşkanı Erdoğan son ankette büyük fark attı: İşte anketin sonuçları...

SONAR'ın yaptığı son anketin sonuçları açıklandı. Buna göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 40.2 ile birinci çıktı. İkinci sırada ise yüzde 17.8 ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yer aldı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ise yüzde 4.3'te kaldı. Öte yandan 'Bu pazar seçim olsa oyunuzu hangi partiye verirsiniz?' sorusunda ise birinci AK Parti oldu.

SONAR tarafından yapılan ankete göre Cumhurbaşkanlığı için bir numarada çıkan isim Recep Tayyip Erdoğan oldu. Erdoğan, en yakın rakibi Mansur Yavaş'ın önünde yer aldı. Yavaş'ın oy oranı %17.8 olarak belirtildi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bu ankette %10.4 oy alırken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, %10.1 oranında oy aldı. Selahattin Demirtaş %4.6 oy alırken CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun oyu ise %4.3'te kaldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan son ankette büyük fark attı: İşte anketin sonuçları...

MHP lideri Devlet Bahçeli'ye %2.2 oy çıkarken Muharrem İnce %2.1, Ali Babacan %1.7, Fatih Erbakan %1.6, Ümit Özdağ %1.4 oranında oy aldı. CHP'den ihracı istenen Tanju Özcan da %1.2 oy aldı.

AK PARTİ ANKETTEN BİRİNCİ ÇIKTI

Yine SONAR'ın anketine göre AK Parti'nin oyu %32.3 olurken CHP'nin oyu %23.1 olarak açıklandı. İYİ Parti %19 oy alırken HDP %7.5, MHP de %7.1 oy aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan son ankette büyük fark attı: İşte anketin sonuçları... - Resim : 2

Cumhurbaşkanı Erdoğan son ankette büyük fark attı: İşte anketin sonuçları... ile ilgili etiketler Anket seçim AK Parti Recep Tayyip Erdoğan sonar son anket
GÜNÜN VİDEOSU

Eyüpsultan'da müdürü öldüren yabancı uyruklu öğrencinin yeni görüntüleri ortaya çıktı!

Eyüpsultan'da okul müdürünü silahla vurarak öldüren yabancı uyruklu öğrencinin okula giriş-çıkış anına ait görüntüler ortaya çıktı.