Cumhurbaşkanı Erdoğan Sisak'ta! İslam Birliği Kurucu Onur Ödülü verildi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sisak'ta İslam Kültür Merkezi'nin açılışına katıldı. Açılış töreninde Erdoğan'a Hırvatistan İslam Birliği Kurucu Onur Ödülü verildi. Erdoğan "Gönül dünyamızda Sisak'ı Amasya'dan, Petrinya'yı Bursa'dan, Zagreb'i Ankara'dan, Saraybosna'yı İstanbul'dan, Mostar'ı Rize'den ayırmadık." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sisak'ta İslam Kültür Merkezinin açılış törenine katıldı. 

Erdoğan'a, Sisak'taki İslam Kültür Merkezinin açılış töreninde Hırvatistan İslam Birliği Kurucu Onur Ödülü verildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarından satır başlıkları;

"Sisak İslam Kültür Merkezi'nin açılışı vesilesiyle Sizlerle hasret gidermekten memnuniyet duyuyorum. Rabbim birliğimizi dayanışmamızı daim eylesin diyorum.

Yüreği bizlerle çarpan tüm kardeşlerimize selamlarımı gönderiyorum. Coşkunuz için sizlere teşekkür ediyorum. Yaklaşık 6 yıl aradan sonra Hırvatistan'ı ziyaret etmenin bahtiyarlığı içindeyim. Türkiye'deki 85 milyon kardeşinizin selamlarını iletmek istiyorum.

Hamdolsun dostluk ve kardeşliğimizin nişanesi olan bu kıymetli eseri el birliği ile tamamladık.

(Sisak İslam Kültür Merkezi) Bu merkezin diğer dinlerden dostlarımızın da vakit geçirecekleri, şehrin başlıca buluşma ve kaynaşma adreslerinden biri olacağına inanıyorum.

"SİSAK'I AMASYA'DAN, PETRİNYA'YI BURSA'DAN AYIRMADIK"

Gönül dünyamızda Sisak'ı Amasya'dan, Petrinya'yı Bursa'dan, Zagreb'i Ankara'dan, Saraybosna'yı İstanbul'dan, Mostar'ı Rize'den ayırmadık.

ORMAN YANGINLARINA DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR

Geçen yıl Türkiye'de yaşanan orman yangınlarında Hırvatistan, bir uçağını Türkiye'ye gönderdi. Bir kez daha teşekkür ediyorum.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sisak'ta! İslam Birliği Kurucu Onur Ödülü verildi... ile ilgili etiketler Erdoğan Hırvatistan Sisak islam kültür merkezi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.