Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sırbistan ile ticaret hacmi hedefimiz 5 milyar dolar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Sırbistan İş Forumu'na katıldı. "Ticaret hacmimiz rekor kırarak 2 milyar dolara yaklaştı." diyen Erdoğan "Sırbistan ile ticaret hacmi hedefimiz 5 milyar dolar" açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyyip Erdoğan, Türkiye-Sırbistan İş Forumu’nda önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar:

Ticaret hacmimiz rekor kırarak 2 milyar dolara yaklaştı. Sırbistan'daki firmalarımız bin 300'ü aştı. Sırbistan'da faaliyet gösteren yatırımcılarımızdan desteğini esirgemeyen değerli dostum Vucic'e bir kez daha teşekkür ediyorum.

Sırbistan ile ticaret hacmi hedefimiz 5 milyar dolar.

Bizler de Sırbistan'ın kalkınmasına destek vermeyi sürdüreceğiz.

İşbirliğimizi geliştirecek bir dipğer alanda müteahhitliktir. Müteahhhitlik firmalarımız önemli projelere imza atıyor. Projelerin 48'inin 2018 ve sonrasında hayata geçirildiğine dikkat çekmek istiyorunm. Sırbistan'la önümüzdeki dönemde bu alandaki işbirliğimizi de artıracağımıza inanıyoruz.

Turizm sektörünün yeniden canlanması hem ekonomimize hem de halklarımız arasındaki bağları artırıyor. Bugünm Sırbistan'dan ülkemizi ziyaret edecek turist sayısının ilk kez 300 binin üzerine çıkmasını bekliyoruz. Bu sayının Türkiye'den de 150 bin olmasını bekliyoruz.

Artık kimlik ile seyahat edilebilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sırbistan ile ticaret hacmi hedefimiz 5 milyar dolar! ile ilgili etiketler Erdoğan Sırbistan
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.