Cumhurbaşkanı Erdoğan şimdiden uyardı: Bir gece ansızın vurabiliriz!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 Gençlik Şurası'nda konuştu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yahya Kemal Beyatlı Kongre Merkezi'nde düzenlenen 2023 Gençlik Şurası'na katıdı.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

Sevgili gençler, değerli kardeşlerim, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Fatih'in İstanbul'u fethettiği ruhu selamlıyorum. Yunus Emrelerin, Mevlanaların, Hacı Bektaşların, Şahin Beylerin, Sütçü İmamların, Nene Hatunların her biri cesaret abidesi olan nice kahramanların torunları olan gençlerimizi selamlıyorum.

Stratejik ortaklarımız bizim değerlerimize saygı gösterdiği sürece onlara saygı gösteririz. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet...

HİÇ KUSURA BAKMASINLAR, ANSIZIN VURABİLİRİZ

Tıpkı bir asır önce olduğu gibi, 7 düvele ve onların beslediği terör örgütlerinin üzerimize geldiği bir dönemde, tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet diyoruz. Bu vatanı bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Nerede, nasıl bir çalkalanma var, nerede bize yönelik taciz varsa, bir gece ansızın vurabiliriz. Acaba birileri izin verir mi? Artık yok, geçti o işler. Bizimle stratejik ortak olanlar bizimle beraber hukukumuza saygı duydukları sürece biz de onlara saygı duyarız. Aksi taktirde kusura bakmasınlar.

AK PARTİ'DE GENÇLEŞME HAREKETİ

Koltuk sevdasıyla, makam sevdasıyla değil, dava sevdasıyla geldik.

Yerine gençleri bırakmayı düşünmeyenleden olmadık. Bu görevleri saatleri geldiğinde sizler devralacaksınız.

Günü geldiğinde daha yüksek irtifa, dinamik gençler, daha yüksek irtifada bakacaksınız ki Cumhurbaşkanlığı makamında da sizlerden birisi olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan şimdiden uyardı: Bir gece ansızın vurabiliriz! ile ilgili etiketler Erdoğan Son dakika canlı
GÜNÜN VİDEOSU

Ankara'da sağanak sonrası facia... Sel sularına kapılan 2 kardeş aracın altında sıkıştı!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yağış sonrası sel sularına kapılan 2 kardeş aracın altına girdi. Çevredekilerin yardımıyla kurtarılan çocukların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.