Cumhurbaşkanı Erdoğan, Senegal Stadı'nın açılışına katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk şirketlerinin imzasını taşıyan Senegal Stadı'nın açılış törenine katıldı. Gine Bissau Cumhurbaşkanı Umaro Sissoco Embalo ile de görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca Türkiye'nin Dakar Büyükelçiliği kançılarya binasının açılış törenine katılarak bir konuşma yaptı.

Senegal resmi ziyareti kapsamında Türk şirketlerinin imzasını taşıyan Senegal Stadı'nın açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dostluk maçı öncesi başlama vuruşunu yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Senegal Stadı'nın açılışına katıldı

GİNE BİSSAU CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Senegal Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Gine Bissau Cumhurbaşkanı Umaro Sissoco Embalo ile bir araya geldi.

Görüşme, basına kapalı gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Senegal Stadı'nın açılışına katıldı - Resim : 2

DAKAR BÜYÜKELÇİLİĞİ BİNA AÇILIŞINA KATILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Türkiye'nin Dakar Büyükelçiliği kançılarya binasının açılış törenine katılarak bir konuşma yaptı.

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Senegal Stadı'nın açılışına katıldı ile ilgili etiketler Erdoğan senagal Dakar stad açılış canlı konuşma
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.