Cumhurbaşkanı Erdoğan şehit Rahman Özçelik’in cenazesine katıldı! "Geride kalan aileler bize mirastır, sahip çıkacağız!"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bartın’ın Amasra ilçesinde maden ocağında meydana gelen patlamada şehit olan Rahman Özçelik'in cenazesine katıldı. Erdoğan buradaki konuşmasında, "Geride kalan aileler bize mirastır, sahip çıkacağız." ifadelerini kullandı.

Bartın merkezde bulunan Uğurlar Köyü'nde, dün madendeki patlamada şehit olan Selçuk Ayvaz'ın ailesine taziye ziyaretinden bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan buradan Makaracı Köyü'ne gitti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Makaracı Köyü'nün madenci şehidi Rahman Özçelik'in cenaze törenine katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan şehit Rahman Özçelik’in cenazesine katıldı! "Geride kalan aileler bize mirastır, sahip çıkacağız!"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

Dün akşamdan bu yana 24 saati bulmadan neticeye varmış olmamız bizleri bu noktada rahatlattı.

Burada 24 saati bile bulmadan 41 şehidimize ulaştık. Yaralılarımız var, onların takipçisiyiz.

Bütün kardeşlerimizin aileleri bizlere mirastır, bu miraslara bizler devlet olarak sahip çıkacağız.

Gerek devlet olarak, gerek bakanlıklar olarak hepimizin belli destekleri olacak. Bir de bizim yasal olarak vermemiz gereken destekleri de bu süreç içerisinde vereceğiz ve emanetlere de sahip çıkacağız. Milletimizin başı sağ olsun.

Cumhurbaşkanı Erdoğan şehit Rahman Özçelik’in cenazesine katıldı! "Geride kalan aileler bize mirastır, sahip çıkacağız!" - Resim : 2

 

MADEN OCAĞINDAKİ PATLAMADA HAYATINI KAYBEDEN MADENCİNİN BABASI: KELİMELER BOĞAZIMDA DÜĞÜMLENİYOR

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessesesine ait maden ocağında meydana gelen patlamada yaşamını yitiren 22 yaşındaki Rahman Özçelik'in babası Yusuf Özçelik, "Şu anda kelimeler boğazımda düğümleniyor. Söyleyecek kelime bulamıyorum." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan şehit Rahman Özçelik’in cenazesine katıldı! "Geride kalan aileler bize mirastır, sahip çıkacağız!" - Resim : 3

Cumhurbaşkanı Erdoğan şehit Rahman Özçelik’in cenazesine katıldı! "Geride kalan aileler bize mirastır, sahip çıkacağız!" - Resim : 4

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan şehit Rahman Özçelik’in cenazesine katıldı! "Geride kalan aileler bize mirastır, sahip çıkacağız!" ile ilgili etiketler Bartın Erdoğan Şehit rahman özçelik
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.