Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit Özel Harekat Şube Müdürü Eren'in ailesini ziyaret etti

Cumhurbaşkanlığı Koruma Dairesi Başkanlığı Özel Harekat Şube Müdürü Hayrettin Eren, Senegal'de geçirdiği kalp krizi sonucu şehit olmuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehidin ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Yenimahalle Çamlıca Mahallesi'ndeki evde Erdoğan'ı şehit Eren'in eşi Sadiye Eren ve yakınları karşıladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Senegal'de geçirdiği kalp krizi sonucu şehit olan Cumhurbaşkanlığı Koruma Dairesi Başkanlığı Özel Harekat Şube Müdürü Hayrettin Eren'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit Özel Harekat Şube Müdürü Eren'in ailesini ziyaret etti

Erdoğan, Yenimahalle Çamlıca Mahallesi'ndeki evde şehit Eren'in eşi Sadiye Eren ve yakınları tarafından karşılandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, aileye taziye dileklerini iletti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit ailesine Türk bayrağı ve Kur'an-ı Kerim takdim etti. Erdoğan, taziye evinden ayrılırken çevredeki vatandaşlarla da sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit Özel Harekat Şube Müdürü Eren'in ailesini ziyaret etti - Resim : 2

Ziyarette İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de hazır bulundu.

AA

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit Özel Harekat Şube Müdürü Eren'in ailesini ziyaret etti ile ilgili etiketler Şehit Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hayrettin Eren taziye

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.