Cumhurbaşkanı Erdoğan sağlık durumunu açıkladı: Emine Hanım ile çalışmalarımıza devam ediyoruz

Koronavirüse yakalanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sağlık durumundaki son gelişmeleri açıkladı. Erdoğan, "Hamdolsun, olumsuz bir durum yok. Bugün de hastalığı hafif şekilde geçiriyor, Emine Hanımla birlikte çalışmalarımıza evden devam ediyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün yaptığı açıklamada koronavirüs testinin pozitif çıktığını ve evde karantinada olduğunu açıklamıştı. Hastalığı hafif geçirdiğini belirten Erdoğan, sağlık durumumuyla ilgili son gelişmeleri açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek çalışmalara devam ettiğini söyledi.

Twitter hesabından açıklama yapan Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

"Bu sabah doktorumuz rutin kontrolümüzü gerçekleştirdi. Hamdolsun, olumsuz bir durum yok. Bugün de hastalığı hafif şekilde geçiriyor, Emine Hanımla birlikte çalışmalarımıza evden devam ediyoruz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan sağlık durumunu açıkladı: Emine Hanım ile çalışmalarımıza devam ediyoruz ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan sağlık durumu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.