Erdoğan: Tartışmaları ülkenin önüne takoz haline getirmeye kalkanlara göz yummayız

Hafta sonunu baba ocağı Rize’de geçiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplam değeri 525 milyon TL olan 33 eserin toplu açılış töreninde konuştu. Tartışmaları kendi mecrasından çıkartıp ülkenin ve milletin kutlu yürüyüşünün önünde bir takoz haline getirmeye kalkanlara göz yummayacaklarını belirten Erdoğan, "Biz kimin ne dediğine değil, milletimizin ne istediğine bakarak yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

"Rize'ye elimiz boş gelmedik. Rize'ye toplam değeri 525 milyon TL olan 33 eserin toplu açılış törenini gerçekleştiriyoruz"

"Rize'nin lojistik merkeziyle ilgili çalışmalar yapıldı. İhale tamam. Ve bundan sonra da inşallah inşaat başlayacak"

Erdoğan: Tartışmaları ülkenin önüne takoz haline getirmeye kalkanlara göz yummayız

"YARIN RİZE-ARTVİN HAVALİMANI İNŞAATINI DA DENETLEYECEĞİM"

"Rize-Artvin Havalimanı'nın inşaatı devam ediyor. Yarın orayı da denetleyeceğim"

"Yapımı süren projelerin önemli bir bölümünü seneye tamamlıyoruz"

Erdoğan: Tartışmaları ülkenin önüne takoz haline getirmeye kalkanlara göz yummayız - Resim : 2

FINDIK FİYATLARI

"Fındık için son 8 yılda toplam 40.4 milyon TL alan bazlı destek verdik. Bu yılki fındık fiyatlarını da oldukça tatminkar bir şekilde açıkladık."

"Son 18 yılda, hemşehrilerimizi taşkından korumak için 58 adet taşkın koruma tesisi inşaa ettik."

"21 adet taşkın koruma tesisinde çalışmalar sürüyor"

"Son 18 yılda Rize'ye 20 milyarın üzerinde yatırım yaptık"

"ÇAY ÇARŞISI PROJESİYLE ŞEHRİMİZİ YENİ BİR SİMGEYE KAVUŞTURACAĞIZ"

"Rize'nin dünya markası çayı ile turizmi bir araya getirecek 'çay çarşısı' projesi ile şehrimizi yeni bir simgeye kavuşturacağız. Önümüzdeki yılın Eylül ayına kadar tamamlayacağız"

Erdoğan: Tartışmaları ülkenin önüne takoz haline getirmeye kalkanlara göz yummayız - Resim : 3

"PROFESÖR DOKTOR TURAN ERDOĞAN HOCAMIZA ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUM"

"Dün ebedi aleme uğurladığımız üniversitemizin genç, dinamik Profesör Doktor Turan Erdoğan hocamıza Allah'tan rahmet diliyorum. Genç yaşına rağmen kalp cerrahisi alanında üniversite ve şehrimize hizmetleri geçmiş bir ilim adamıydı. Bu malum koronavirüs salgınından kurtulamadı."

"SAMİMİ OLMAYANLAR ENİNDE SONUNDA GERÇEK YÜZLERİNİ GÖSTERECEKLERDİR"

"Samimi olmayanlar eninde sonunda gerçek yüzlerini göstereceklerdir. Kendi ajandalarını bizim üzerimizden görmeye çalışanlara asla izin vermeyeceğiz"

"Biz salgının olumsuz etkilerini en aza indirmeye, ekonomimizi ayağa kaldırmaya, haklarımızı sonuna kadar korumaya odaklandık. Şu anda Doğu Akdeniz'de, Libya'da, Ege'de haklarımızı sonuna kadar korumaya odaklandık. Suriye'de Kuzey Irak'ta terör örgütlerinin önünü kesmeye odaklandık. Türkiye'nin gerçek sorunları ve gündemi budur. Bunun dışındaki tartışmalar kiminin bilerek, kiminin bilmeyerek içine düştüğü birer tuzaktan ibarettir. Bir yerde sorun varsa ona çözüm aramak boynumuzun borcudur."

"Tartışmaları kendi mecrasından çıkartıp ülkenin ve milletin kutlu yürüyüşünün önünde bir takoz haline getirmeye kalkanlara göz yumamayız."

"Biz kimin ne dediğine değil, milletimizin ne istediğine bakarak yolumuza devam edeceğiz."

"Gereksiz tartışmalarla enerjimizin bölünmesine izin vermeyeceğiz."

Erdoğan: Tartışmaları ülkenin önüne takoz haline getirmeye kalkanlara göz yummayız ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize toplu açılış töreni
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.