Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘refikam karar verir’ demişti! Emine Erdoğan tercihini yaptı!

Erdoğan ailesinin hangi renk Togg’u satın alacağı konusu üzerine Emine Erdoğan, “Her biri birbirinden güzel ancak gönlümüz al bayrağımızın da timsali Anadolu kırmızısından yana oldu.” ifadeleriyle tercihini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile ‘Togg Gemlik Kampüsü’ açılış törenine katıldı. 

"REFİKAM İLE İSTİŞARE ETTİKTEN SONRA KARAR VERECEĞİZ"

Törende konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Togg’un onaylı ilk seri üretim aracını satın almak için siparişimi firmamıza ilettim. Alacağımız otomobilin rengine refikam Emine Erdoğan Hanım ile istişare ettikten sonra karar vereceğiz.” ifadelerini kullanmıştı. 

"AL BAYRAĞIMIZIN TİMSALİ ANADOLU KIRMIZISINDAN YANA OLDU"

Bunun ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da paylaşımını alıntılayan  Emine Erdoğan şu yanıtı verdi:

“Ülkemizin cennet köşesinden renkler, Togg’a ayrı bir güzellik katmış. Her biri birbirinden güzel ancak gönlümüz al bayrağımızın da timsali Anadolu kırmızısından yana oldu. Hayırlı olsun.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘refikam karar verir’ demişti! Emine Erdoğan tercihini yaptı! ile ilgili etiketler TOGG Recep Tayyip Erdoğan Emine Erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.