Cumhurbaşkanı Erdoğan, Paşinyan ile görüştü

Çekya'nın başkenti Prag'da düzenlenen Avrupa Siyasi Topluluğu toplantısına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Ermenistan Başbakanı Paşinyan ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Birliği (AB) üyesi devletler ile davet edilen 17 ülkenin katılacağı Avrupa Siyasi Topluluğu toplantısında gittiği Prag'da Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ile kısa bir görüşme yaptı.

Ermenistan Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Vahan Hunanyan, dün yaptığı açıklamada, Ermenistan Başbakanı Paşinyan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'la da görüşeceğini açıklamıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantı öncesi Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ve Ermenistan Başbakanı Paşinyan ile kısa bir görüşme gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Paşinyan ile görüştü ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Prag paşinyan İlham Aliyev
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.