Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özgür Özel görüşmesine Kılıçdaroğlu'ndan tepki: Sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel gelecek hafta bir araya gelerek görüşme gerçekleştirecek. Erdoğan-Özel görüşmesine CHP eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan tepki geldi. X hesabından paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, "Sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir..!" dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle TBMM’de özel bir resepsiyon düzenlendi. Bu kapsamda parti temsilcileriyle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Özel ile de görüştü.

 

ERDOĞAN, ÖZGÜR ÖZEL İLE ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA BİR ARAYA GELECEK

Erdoğan, basın mensuplarının Özel'in görüşme talebiyle ilgili sorusuna, "Benimle bir görüşme talepleri oldu. Önümüzdeki hafta bir araya geleceğiz" karşılığını verdi.

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NDAN ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİNE TEPKİ

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda bu gelişmeye tepki gösterdi.

"SARAYLA MÜZAKERE EDİLMEZ, MÜCADELE EDİLİR"

İşte "Sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir..!" diyen Kılıçdaroğlu'nun X hesabından yayınladığı tepkisi:

Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özgür Özel görüşmesine Kılıçdaroğlu'ndan tepki: Sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu Özgür Özel
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.