Cumhurbaşkanı Erdoğan onları unutmadı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi Twitter hesabından bir mesaj paylaştı. Down sendromlu çocuklarla birlikte çekildiği fotoğrafları da yayınlayan Erdoğan, "Tüm down sendromlu kardeşlerime ve ailelerine saygı ve sevgilerimi iletiyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabı üzerinden '21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü' mesajı yayınladı. Down sendromlu çocukları unutmayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, çekildiği fotoğrafları da paylaştı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan hesabından, "21 Mart #DownSendromu Farkındalık Günü'nde tüm down sendromlu kardeşlerime ve ailelerine saygı ve sevgilerimi iletiyorum" açıklamalarında bulundu.

İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın o mesajı:

rB2MW_1490099009_4085

caGzB_1490099018_9392

Cumhurbaşkanı Erdoğan onları unutmadı! ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan mesaj 21 mart down sendromu farkındalık günü' down sendromlu
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.