Cumhurbaşkanı Erdoğan neden yelek giyiyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son zamanlarda ceketinin altına yelek giymesiyle dikkat çekmişti. Erdoğan merak konusu olan yeleği neden giydiğini katıldığı televizyon programında açıkladı.

Son birkaç haftadır Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın giyiminde önemli bir değişim gözlendi. Erdoğan, Türkiye'nin yaklaşık 20 yıldır alışık olduğu giyim tarzını bir anda değiştirdi.

Cumhurbaşkanı'nın daha önce tercih etmemesine rağmen, ceket içine yelek giymeye başlaması dikkatli gözlerden kaçmadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, kravat seçiminde de değişikliğe gitti. Daha önce düz renk kravat takmayı seçen Erdoğan'ın son dönemde desenli kravatlar taktığı görüldü.

Bu değişim, Erdoğan'ın katıldığı, Kanal 7 - Ülke TV ortak canlı yayınında gündeme geldi.

Cumhurbaşkanı sunucu Mehmet Acet'in "Sizi yeni bir tarzla görüyoruz son dönemde. Meydanlarda, televizyon programlarında, seyahatlerde yelekle görüyoruz. Bu yeni tarz mı efendim" şeklindeki sorusuna esprili bir dille cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:

"Size de tavsiye ederim. Soğuk havalarda gayet iyi, faydalı oluyor. Ama tarz olmuş yani, tuttu da..."

Cumhurbaşkanı Erdoğan neden yelek giyiyor? ile ilgili etiketler Erdoğan Cumhurbaşkanı yelek
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.