Cumhurbaşkanı Erdoğan muhalefete seslendi: "Kendi aralarında bir aday çıkaramadılar"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kocaeli'de TOKİ Konutları, KYK Yurtları, Büyükşehir Belediyesi Yatırımları ve Fabrikaları ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kocaeli'de TOKİ Konutları, KYK Yurtları, Büyükşehir Belediyesi Yatırımları ve Fabrikaları ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulunuyor.

BAŞKAN ERDOĞAN'IN AÇIKLAMALARINDAN ÖNE ÇIKANLAR

Diyorlar ki ekonomide bize dayatılan reçetelere uymazsanız başımıza taş yağar. Türlü tehditleri dile getiriyorlar. Ayağımızdaki prangaları kırıp, elimizdeki zinciri çözerek büyük ve güçlü Türkiye'nin inşaasına başladık, kendi hedeflerimize kilitlendik. Sinsi oyunlara rağmen bu yoldan dönmedik.

AKŞENER'E UYUŞTURUCU TEPKİSİ

Yavru muhalefetten birisi Kocaeli milletvekili. Bizim siyasetimizde ne kuru ne sulu uyuşturucuya yer yoktur. Ya nasıl oluyor da sen bunu konuşuyorsun. Biz tüm unlarla gerekli mücadeleyi verdik ve vermeye devam edeceğiz. Sen önce kendi kadronun içinde sulu kuru uyuşturucuları alanları düşün. Sen kimlerle beraber yol yürüdüğünün farkında mısın. Önce haddini bileceksin!

'MUHTAR BİLE OLAMAZ' DEDİLER

'Muhtar bile olamaz' dediler. Önce başbakan oldum, ilk kez halkın oyuyla cumhurbaşkanı olduk, yönetim sistemini değiştirip tekrar cumhurbaşkanı seçildik. Bunu milletimiz için yaptık.

Milli iradenin gücünün üstüne çıkamadılar, 2023'te de zaferle çıkacağız.

Dev hizmetleri hizmete sunuyoruz. Bay Kemal gibi belediye başkanıyla musluk açılışına gitmiyoruz.

KENDİ ARALARINDA BİR ADAY ÇIKARAMADILAR

Bu güçlü iradeyi yenemediler. 70 bin kişi var burada. Türkiye'nin kalkınmasından rahatsızlık duyan çevrelerin hepsi ümitlerini 2023'e bağlamışlar. Son dönemde sıkıntılardan cesaret aldılar. Türkiye'nin siyasi askeri en güçlü döneminden geçtiğimiz için başka sermayeleri yok. Türkiye'nin, bu kardeşinizin tüm düşmanları bunlara gaz verdikçe coşuyorlar. Kendi aralarında bir cumhurbaşkanı adayı çıkaramadılar. Masada 6 kişi var masanın altında da bir tane. Toplam 7. Her kafadan bir sesin çıktığı curcuna masasını birkaç aday çıkaracak kapasitede görüyorum. Bu tezgahla ilk defa karşılaşmıyoruz. Muhtar bile olamaz dediler. Ülkenin önce başbakanlık, ilk cumhurbaşkanı olduk. Yetmedi sistemi değiştirip tekrar cumhurbaşkanı seçildik.

2023'TEN DE ZAFERLE ÇIKACAĞIZ

2023'ten zaferle çıkacağız. Onlar husumet çıtası yükselttikçe biz de mücadele çıtasını yükselttik. Bu tezgahlar gizli kuruluyordu, sonra pervasızlaştılar. Ülkemizi mahvetme niyetlerini ifade etmeye başladılar. 2018'de ekonomimize yapılan saldırı böyle başladı. Ülkenin yönetiminde darbeyle başaramadıkları değişimi, 2023'te sandıkta değiştirme planını açıkça anlatmışlardı. Buradan sesleniyorum, 2023 Haziran'ı gelip çattığında adaylara şu gözle bakın. Bu isimlerden hangisi ülkenin başına geldiğinde dönemsel sorunları çözebilir. Hangisi küresel mücadeleden çıkarabilir. Gençlerimize daha iyi bir gelecek bırakmamızı sağlayabilir. Her vatandaşımdan bu soruları cevaplayıp, doğru tercihi yapmasını bekliyorum.

 

.

Cumhurbaşkanı Erdoğan muhalefete seslendi: "Kendi aralarında bir aday çıkaramadılar" ile ilgili etiketler Erdoğan açılış tören
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.