Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Mücadeleyi canımız pahasına sürdüreceğiz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, restorasyonu tamamlanan Yıldız Hamidiye camii açılışını gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, restorasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından açılışı gerçekleşen Yıldız Hamidiye Camii'ne vatandaşların yoğun ilgisi altında geldi. Burada cuma namazını kılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, İstanbul Valisi Vasip Şahin, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ve Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar eşlik etti.

erdogan-cami

Yıldız Hamidiye Camii, cuma namazının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ibadete açıldı.

İşte Erdoğan'ın konuşmadan satır başları

"Camimizin yapımında emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Camilerimiz ve mescidlerimiz buralarda okunan ezanlar, namazlar, irad edilen vaazlar, hıfz edilen Kuran-ı Kerim'ler sebebiyle İslam'ın alameti farikasıdır. Bu cami İstanbul için müstesna bir eserdir.

hamidiye6

Ülkemize saldıranlar ilk mabetlerimizi hedef alıyorlar. İstanbul'da 15 Temmuz gecesi sela okunan pek çok cami darbeciler tarafından kurşunlandı. İzmir'de müezzinimiz tartaklandı. Ezanları susturmadan ülkemizi işgal edemeyeceklerini bilenler özellikle bu mekanları hedef alıyorlar. Kimsenin gücü yetmeyecek.Mücadelemizi canımız pahasına sürdürmeye kararlıyız.

Dinini, tarihin, kültürünü bilen nesiller yetiştirmekte kararlıyız."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Mücadeleyi canımız pahasına sürdüreceğiz" ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayın yıldız hamidiye camii