Cumhurbaşkanı Erdoğan: MİT'in MOSSAD operasyonu İsrail'i şaşırttı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli İstihbarat Teşkilatının 97. Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri’nde konuştu. Geçmişte bizi eleştirilenler şimdi bize alkış tutuyor SİHA'larımızı hayranlıkla izliyor diyen Erdoğan, "İHA'ları etkin kullananların başında MİT geliyor. Teröristlere nefes aldırmıyoruz." dedi. Türkiye'de yakalanan Mossad casuslarıyla ilgili mesajlar veren Erdoğan, "Bu İsrail'i şaşırtmıştır." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli İstihbarat Teşkilatının 97. Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri’nde açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: MİT'in MOSSAD operasyonu İsrail'i şaşırttı

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle; "Milli İstihbarat Teşkilatı'mızın siz değerli mensuplarıyla beraber olmaktan mutluluk duyuyorum. Kuruluşundan bu yana teşkilatta emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Şehitlerimize de rahmet diliyorum. Aziz milletimizin takdiri ile 2002'den beri Türkiye'nin hizmetindeyiz. Son 21 yılda gerçekten kritik günler yaşadık. Nice badireleri atlattık. Tüm bu süreçte MİT mensuplarının sadece vatanseverliklerine değil ayrıca yüksek analiz kabiliyetlerine de şahit olduk.

Dolayısıyla gizli kahramanların nasıl bir özveriyle görevlerini ifa ettiklerini çok çok iyi biliyorum. Rabbim hiçbirinin ayağına taş değdirmesin diliyorum. Türkiye, küresel satranç tahtasından oyun kurucu bir aktör olarak konumunu dünden güne pekiştiriyor. Masada ve sahada güçlü Türkiye iddiamız hamd olsun artık tüm unsurlarıyla gerçekleşmektedir.

Karşımızdaki tablo şudur ülkemizde bir eksen kaybı yaşanmamıştır tam tersine ülkemiz asıl eksenini bulmuştur. Bu eksenin adı da Türkiye eksenidir. İşlediğimiz her politikayı tamamen Türkiye eksenine göre gerçekleştiriyoruz."

MİT TERÖRİSTLERE NEFES ALDIRMIYOR

MİT, teröristlere nefes aldırmıyor. Tamamıyla lider kadrolarını yok etme gayretindedir. Şehitlerimizin hesabını teröristlerden misliyle soruyoruz, soracağız. Devletimizin nefesi teröristlerin ensesinden olacak. Türkiye Yüzyılı'nda teröre ve teröriste her yok. Türkiye Cumhuriyeti belki yarına bırakır ama ihaneti ve terörü kimsenin yanına kâr bırakmaz. "

MİT'İN MOSSAD OPERASYONU İSRAİL'İ ŞAŞIRTTI

Bölgemizde gerilimin tırmandığı dönemde sosyal medyanın ülkemize yönelik psikolojik harekatların merkezi olarak kullanılmasına seyirci kalamayız. Geçmişte bunun acılarını yaşadık, benzer acıları milletimize tekrar yaşatamayız. Başta Gazze'deki katliam olmak üzere bölgesel meselelerde sergilediği dik duruşun birilerinin hesabını bozduğunun, birilerini rahatsız ettiğinin farkındayız. Biz de boş durmuyoruz bunlar karşısında. MİT düzenlediği operasyonlarla kazın ayağının öyle olmadığını tüm dünyaya gösteriyor. İsrail'in ülkemizdeki casusluk şebekesini ortaya çıkaran MİT, bizi tehdit edenlere cevabını çok net vermiştir. Tabii bu İsrail'i ciddi manada şaşırttı. Nasıl oldu da bunları yakaladınız diye. Daha dur bakalım. Daha bu ilk adımı. Türkiye'yi tanıyacaksınız. Hala tanıyamadınız. Ama tanımaya mahkumsunuz. 

MİT'in bölgemizdeki gerilimin düşürülmesinde yürüttüğü diplomasiyi de takdirle karşılıyoruz. Devlet görevlilerimize ve kritik kurumlarımıza yönelik siber saldırıların engellenmesi noktasında MİT'in başarılarını gururla takip ediyoruz."

 
 

 

Ayrıntılar geliyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: MİT'in MOSSAD operasyonu İsrail'i şaşırttı ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan MİT MOSSAD
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.