Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile bir araya geldi. İki lider, Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırısını görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile görüştü. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, basına kapalı gerçekleştirilen görüşme, yaklaşık bir saat sürdü.

RUSYA-UKRAYNA SAVAŞI

Erdoğan-Bahçeli görüşmesinde masadaki en sıcak başlık, Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırısı oldu. Yürütülen diplomasi trafiği, tahliye süreci ve bölgedeki gelişmeler ele alındı.

Görüşmedeki bir diğer başlık da iç siyasetteki gelişmelerdi. AK Parti ile Mhp’nin birlikte uzun süredir üzerinde çalıştığı Seçim ve Siyasi Partiler Yasası’nda da sona gelinmişti. 15 maddelik teklifin, önümüzdeki günlerde Meclis’e sunulması bekleniyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi kabul etti ile ilgili etiketler Ankara Cumhurbaşkanı Erdoğan külliye mhp lideri erdoğan bahçeli görüşmesi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.