Cumhurbaşkanı Erdoğan, küçük Asiye'nin babasıyla görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep'te pitbull saldırısında yaralanan Asiye Ateş'in babasıyla telefonda görüştü. Erdoğan, küçük Asiye için geçmiş olsun dileklerini ileterek, "Asiye'nin gözlerinden öpüyorum. Rabbimden şifalar diliyorum, namazlarımda da dua edeceğim" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te pitbull cinsi köpeğin saldırısı sonucu ağır yaralanan 4 yaşındaki Asiye Ateş'in babası Hüseyin Ateş ile telefonda görüşerek bilgi aldı.

Erdoğan görüşmesinde, "Asiye'nin gözlerinden öpüyorum, konuşuyor mu? Anne nerde? Ben Ömer beyle devamlı irtibat halinde olacağım. Rabbim şifalar versin İnşallah. O konuda da gerek Vali bey, gerekse Fatma hanım üzerinden süreci yakından takip ediyorum. Asiye'nin gözlerinden öpüyorum. Rabbimden şifalar diliyorum, namazlarımda da dua edeceğim" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, küçük Asiye'nin babasıyla görüştü ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan baba Gaziantep Saldırı Asiye Ateş Hüseyin Ateş pitbull

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.