Cumhurbaşkanı Erdoğan: Konya-Karaman Hızlı Tren Hattı bir hafta ücretsiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Karaman İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu ve bugün açılışı yapılan Konya-Karaman Hızlı Tren Hattı'nın bir hafta ücretsiz olacağını açıkladı. CHP lideri Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Erdoğan, ''Onların dinden Diyanet'ten nasibi yok. Bay Kemal, kalkıp da yanındaki o malum tiplerin söyledikleri karşısında herhangi bir şey söylüyor mu? Bu millet 2023'te dinimize, diyanetimize saldıranlara hesabını soracaktır'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

15 Temmuz gecesi FETÖ'cü alçaklar tarafından şehit edilen Muhammed Yalçın evladımız başta olmak üzere Karamanlı şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.

Karaman bizi nasıl seviyorsa biz de tüm Karamanlı kardeşlerimizi Allah için seviyoruz. Biz bu şehrin asırlardır kardeşçe yaşayan koca yürekli insanlarını seviyoruz. Biz bu güzel şehrin mertliğini, yiğitliğini, metanetini, zorluklar karşısında mücadele azmini seviyoruz.

Hemen her hafta bir şehrimizde toplu açılış törenleriyle yapılan eserlerin gururunu yaşıyoruz.

İlk uçuşunu 2025'te gerçekleşecek milli muharip uçağımızı 2023'te hangardan çıkarıyoruz. Türkiye milli savaş uçağının da envantere girmesiyle yeni bir lige çıkacaktır.

KILIÇDAROĞLU'NA YÜKLENDİ

CHP'nin malum tiplerinin konuşmalarına bakmayın. Onların dinden diyanetten nasibi yok. Bay Kemal kalkıp da yanındaki o tiplerin söyledikleri karşısında herhangi bir şey söylüyor mu? Söylemiyor. Niye söylemiyor. Çünkü onun cinsi de cibilliyeti de o. Birileri anlatıyor o da arkadan izliyor. Bay Kemal biz bunları yutmayız. Kimin ne olduğunu da çok iyi biliriz. Sıkıysa çık bu havlayanları sustur. Bu ülkede bizim dinimize, Diyanet'imize saldıracak olanların haddini de hesabını da biz sorarız. Sizin sokak teröristlerinden ne farkınız var? Onlar konuşuyor sen de arkadan izliyorsun, biz bunu yutar mıyız? Bu millet 2023'te dinimize saldıranlara hesabını soracaktır.

Biz yeri geldi vatanını 1 dolara satan FETÖ'cü alçaklara karşı koyduk. Gazete manşetleriyle bize ömür biçtiler, uyduruk davalar üzerinden partimizi kapatmaya çalıştılar.

Bedel ödedik, çile çektik, zorluklarla karşılaştık ama bize olan güveninizi hiçbir zaman boşa çıkarmadık.

Ülkenin felaketinden rant devşirmeye çalışanlara rağmen en büyük yatırımları biz yaptık. Türkiye'yi dünyanın ilk 10 ülkesi arasına sokuyoruz.

ERDOĞAN'DAN MÜJDE

Konya-Karaman YHT hattı bir hafta ücretsiz olacak.

MUHALEFETE TEPKİ

Dünyanın neresinde, muhalefet partileri kendi ülkesinde yer alan yabancı büyükelçilere şikayet mektubu yazar? Dünyanın neresinde muhalefet partileri ülkeye çağ atlatacak vizyon projelere karşı çıkar? Dünyanın neresinde muhalefet partileri ülkelerine ihanet eden darbecilerin sözcülüğünü yapar?

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Konya-Karaman Hızlı Tren Hattı bir hafta ücretsiz! ile ilgili etiketler Erdoğan Karaman
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.