Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazak mevkidaşıyla görüşme gerçekleştirdi!

Protestoların bir anda iç savaşa meyillendiği Kazakistan dünyanın gündemine otururken Türkiye'den kritik bir telefon geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov arasında gerçekleştirilen telefon görüşmesinde Kazakistan'daki mevcut durum ele alındı.

Protestoların bir anda iç savaşa meyillendiği Kazakistan dünyanın gündemine otururken Türkiye'den kritik bir telefon geldi. 

ERDOĞAN CAPAROV İLE GÖRÜŞTÜ

Kırgızistan Cumhurbaşkanlığı Basın Ofisi tarafından yapılan açıklamada, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov’un Türkiye tarafının talebi üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefon görüşmesi gerçekleştirdiği bildirildi.

Açıklamada, görüşmede Kazakistan’daki olaylar dahil bölgedeki mevcut durumun ve ikili iş birliğinin geleceğinin ele alındığı kaydedildi.

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazak mevkidaşıyla görüşme gerçekleştirdi! ile ilgili etiketler Erdoğan telefon Türkiye Kazakistan caparov görüşme
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.