Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere Başbakanı Johnson ile görüştü

Birleşmiş Milletler 76. Genel Kurulu'na katılmak üzere New York'ta bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ı kabul etti. Yeni açılan Türkevi Binası'ndaki kabul, basına kapalı gerçekleştirildi ve yaklaşık 40 dakika sürdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler 76. Genel Kuruluna katılmak üzere geldiği New York'ta İngiltere Başbakanı Boris Johnson'u kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere Başbakanı Johnson ile görüştü

New York'ta yeni açılan Türkevi Binası'ndaki kabul, basına kapalı gerçekleştirildi ve yaklaşık 40 dakika sürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere Başbakanı Johnson ile görüştü - Resim : 2

Kabulde, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ticaret Bakanı Mehmet Muş ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım da hazır bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere Başbakanı Johnson ile görüştü - Resim : 3

ERDOĞAN, NEW YORK TIMES HEYETİNİ KABUL ETTİ

Johnson'ın kabulünden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuğu New York Times heyeti oldu.

Yeni açılan Türkevi'ndeki kabulde, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ile Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serdar Karagöz de yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere Başbakanı Johnson ile görüştü - Resim : 4

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere Başbakanı Johnson ile görüştü ile ilgili etiketler Boris Johnson New York Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan türkevi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.