Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk kez böyle görüntülendi...

Son günlerde giyim tarzını değiştiren ve ceket altı yelek giymeye başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk kez tişört ile görüntülendi.

16 Nisan'da yapılacak referandum öncesi yoğun bir programı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, meydanlarda vatandaşlarla bir araya gelip yeni sistemi anlatmaya devam ediyor.

Çok yoğun bir programı olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu süreçte ailesine zaman ayırmaktan da geri kalmadığı ortaya çıktı.

Torunlarıyla vakit geçirmeyi çok seven Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çekilen son fotoğrafında; Esra-Berat Albayrak çiftinin oğlu Ahmet Akif Albayrak'a Kur'an-ı Kerim öğrettiği görülüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sürekli takım elbiseli görenler ise yeşil tişörtle çekilmiş fotoğrafına şaşırdı. Ev haliyle görüntülenmekten çekinmeyen Erdoğan'ın yeşil tişörtü sosyal medya da günün konusu oldu.

erdogIan_tisIoIrt

Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk kez böyle görüntülendi... ile ilgili etiketler Erdoğan tişort akif albayrak
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.